Bodø/Glimt mot til

Steinar Nilsen 217. Forferdelig dømming Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Horrible As Roma Were Made By Norwegian Club Bodo Glimt 6 1

Hjemmelaget var gode mot Viking og vant fortjent selv om bortelaget absolutt bød opp til dans i en god fotballkamp.

. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. Kampen bar preg av å være en treningskamp. Hugo Vetlesen ble spilt fri av Pellegrino mot slutten av treningskampen og chippet elegant inn 1-0 via tverrliggeren.

Takk for din påmelding. 8 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen.

Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren. Grei fangst men med rom for forbedring. Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga.

Nå er de klar for fotballfest på Aspmyra. 0008 Det føles som et tap. Et skadeskutt Glimt-lag møtte IK Junkeren klokken 1700 fredag.

17 hours agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på fotballens festdag 16. Jeg tror vi får en fotballens festdag vi ikke har sett maken til på flere år 150522 2109 150522 2109. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa.

Sikre deg plass på 16. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag. Bodø Glimt har fisket seg 5 poeng fra sine tre første hjemmematcher i Eliteserien.

Mai-festen mot Tromsø nå. Forferdelig dårlig dømming BodøGlimt Tromsø 11 Innbytterne Victor Boniface 21 og Joel Mugisha Mvuka 19 ordnet utligningen tre minutter på overtid da BodøGlimt reddet ett poeng mot Tromsø. 10 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

BodøGlimt selger Erik Botheim til russiske Krasnodar. Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt. Alessandra Tarantino AP NTB Foto.

Mai-festen mot Tromsø nå. Roma viser klasse i den andre kvartfinalekampen mot BodøGlimt i conferenceligaen. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Sikre deg plass på 16. På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. Bodø Glimt form og statistikk.

Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. Vi gir BodøGlimt kamp til døra her sier TIL-kaptein Ruben Yttergård Jensen til Avisa Nordland. Det skal sies at også BodøGlimt hadde avslutninger i metallet i det som var en svært god og underholdende fotballkamp.

Niklas Aune Johnsen. Gratis inngang for alle barn under 16 år. 1 day agoGlimt-spillerne har lagt bak seg en meget krevende arbeidsuke.

Oddsen for BodøGlimt-seier er 155 uavgjort 420 og LSK-seier 540 kan forandre seg frem til kampstart. Mai 2022 2001 Oppdatert 16. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24.

Billetter Rana - Glimt. Glimt-spillerne har lagt bak seg en. 8 hours agoJoel Mvuka utlignet til 1-1 på overtid og reddet ett poeng for Bodøglimt hjemme mot Tromsø i Eliteserien mandag.

Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier.

Da det i 1948 ble kjent at klubbnavnet var i bruk lenger sør i Norge ble dette endret ved at Bodø ble lagt til navnet og Ski- og Fotballklubben Bodø-Glimt var en realitet. Krevende uke for Glimt. Nicolò Zaniolo har scoret to ganger før pause for Roma mot BodøGlimt.

Det er få timer igjen til det braker løs på Stadio Olimpico. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. Bodø Glimt mot Tromsø.

Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1. Kampen var på to ganger 18 minutter på Aspmyra. Mai-oppgjøret foran nærmere 8000 tilskuere vil nok huskes aller best for de to målene som ble annullert feilaktig for offside men det så lenge ut til at danske Niklas Vesterlund skulle bli matchvinner for gjestene.

På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld. Dette må ha vært en kjekk kamp å se på.

Ingen av lagene kom til nevneverdige målsjanser. Under flomlysene på et fullsatt stadion skal BodøGlimt forsøke å ta seg videre til semifinalen i. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

9 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Mats Torbergsen NTB. 10 hours agoBodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utlikning.

Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Etter det NRK erfarer er det snakk om en totalpakke på 100 millioner kroner. BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion.

Frem til 1936 var det kun fotball som ble praktisert i FK Glimt men med innlemming av langrenn skihopp og kombinert endret klubben navn til Ski- og Fotballklubben Glimt. BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. Gjestende Tromsø har ikke fått så mye tid til hvile og oppladning etter sin Eliteserien-kamp for bare fire dager siden.

Italienerne leder 3-0 til pause og styrer mot avansement til semifinalen. Det føles som et tap sånn som det blir. Glimt gikk videre på walkover mot Aalesund mens kanarifuglene slo Nardo 4-0 borte etter to scoringer av Tom Peder Pettersson Akor Adams og Pål André Helland 2.

75 54 55 00. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Mats Torbergsen NTB.

Glimt reddet poeng mot Tromsø på overtid. BodøGlimt sliter mot Roma ligger under 0-3 til pause. U T T V V.

Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. ITromsø har pratet med flere tidligere TIL-spillere om deres forventninger til mandagens storkamp. 10 hours agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7.

Det endte med 51 til hjemmelaget. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. Billetter til Haugesund BodøGlimt.